Hem
images/Carousel1_hue.jpg

Hjälp i närregionen

Vi hjälper främst barn, ungdomar och deras föräldrar samt åldringar i närregionen.

Hjälp utomlands

Vi hjälper flyktingar konkret i flyktingläger, skickar akuta hjälpsändningar till katastrofområden, skickar planerade hjälpsändningar till bl.a. Estland 
Läs mera

Loppis

Södermalmsgatan 8 i Jakobstad. Försäljning och mottagning av kläder, husgeråd etc. Vi tar även emot förnödenheter och andra varor ämnat för våra hjälpsändningar.
Läs mera

Stöd oss!

Stöd oss och vår hjälpverksamhet genom att betala in en slant till "Flyktinghjälpen" eller till "Familjer i kris i närregionen". Du kan även stöda oss genom att bli medlem eller volontär medarbetare!
Läs mera

Till förmån för Nada-Nords pågående insamling "Flyktingbarnen i våra hjärten", som kulminerar i en hjälpresa i november 2019, arrangeras en Finlandssvensk Artistgala 12.10.2019 kl. 19:00 i Schaumansalen, Jakobstad!

Medverkande: Charles Plogman, Ami Aspelund, Philip Järvenpää, Heléne Nyberg, Christian Vesterqvist, Nykarleby manskör, Schlagerkören Nice Noise.

Biljetter 25 euro. Förköp: Jakobstads Bokhandel, Infopoint Schaumansalen, Netticket

Intresset är stort så de lönar sig att köpa biljetterna i förväg!

UPPROP 20.9.2019

Grekiska öarna är nu överfulla av människor i nöd. Det är människor som du och jag enda skillnaden är att de förlorat allt de haft. Många har flytt från krigets fasor, och riskerat sina liv under den livsfarliga sjövägen över Egeiska havet i små gummibåtar.

Ge ditt bidrag nu i form av en inbetalning!